Fotózásról BővebbenRészletek a fotózásról

Baby und Familienfotografie

EGY FOTÓSOROZAT ELKÉSZÍTÉSÉNÉL FONTOS A CSALÁDIAS KÖZEG ÉS A JÓ HANGULAT. HA A GYERMEKEK ÉRZIK EZT, AKKOR EGY SZUPER CSALÁDI PROGRAMNAK FOGJÁK FEL !
Ehhez ideális helyszín az otthonotok és annak környéke, bár egy családi nyaraló, erdei séta, családi piknikk is remek alkalom egy pazar fotósorozathoz !

Nagyon fontos szerepet kap a munkánk során a természetes fények használata. (ezért sem is igazán dolgozunk stúdióban), és hogy érzéseket, hangulatok érzelmeket mutassunk fotóink által. Igyekszünk megörökíteni mindent és mindenkit eredeti mivoltában!

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden részletre kitérően felkészüljünk a fotózásra, mi is mint fotós és Ti is, mint “modellek”. Azt a filozófiát vallom, hogy ha már belevágunk, akkor hozzuk ki belőle a legjobbat.

A felkészülés minden fotózás típusnál mást jelent, és ebben már a kezdetektől fogva segíteni fogok, hiszen sokan először vesztek részt ilyen programban. A megbeszélt időpont előtt részletesen átveszünk minden tudnivalót, megválaszolom a kérdéseket. Ezért is érdemes már hetekkel előre jelentkezni, hiszen akkor mindnenkinek van ideje ráhangolódni a fotózásra.