A kismama-ruha kollekció 1. / White/

Sziasztok! Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek, pihentetek, lelassultatok picit 🙂 Boldog Új Évet kívánok Nektek!

Az év első posztjában szeretném bemutatni Nektek a Stúdiómban használható kismama-ruha kollekciómat. Régóta tervezem már és tudom, tudom, ígérgetem hónapok óta, de most itt az idő. Eddigi visszajelzések alapján ez hatalmas segítség a kismamáimnak, akik betérnek hozzám, hiszen a smink és frizura csupán amiről gondoskodniuk kell a fotózás előtt. A többit én adom 🙂

A kollekciót folyamatosan bővítem. Folyamatosan kérdezlek Titeket, hogy mit szeretnétek, mi hiányzik és igyekszem teljesíteni a kéréseiteket 🙂

Mivel azt a tanácsot kapom minden médiafelületre való írásról, hogy röviden-tömören mert senki nem olvassa végig, igy több etapban fogom bemutatni a ruhákat.

A fehérekkel kezdem, mivel ez a kedvencem 🙂 A fehér számomra angyali szín, letisztult, egyszerű, háttérben marad, nem hivalkodik, kiemeli a személyt, aki viseli.

Fontos megemlítenem, hogy szuper jó dolog, ha van nálatok fehér, fekete és nude színű fehérnemű. Az időpontfoglalás után nagy hangsúlyt fektetek az apró részletek egyeztetésére. Sok pici apró dologból áll össze egy tökéletes fotósorozat.

Köszönöm a gyönyörű modellemnek, barátnőmnek, Ibolyának, hogy vállalta a ruhák bemutatását.