Döme

Január közepén posztoltam Esztiékről egy kismama fotósorozatot, ahol épp harmadik babájukat, Dömét várták. Nos, a jó hír, hogy Döme megérkezett. Isten hozta 🙂 Eszti ehhez is fűzött egy tartalmas, érzelmekkel teli levélkét, amit ismét megosztok Veletek:

Visszatértünk...varázslatos képek készültek, Kisfiammal, aki igaz Női kegyelmi ajándék számunkra. A képek visszaadják azt, mit is érzek, amikor karomban tarthatom, táplálhatom, megölelhetem és csak nézhetem Őt. A fotókon és a fotózáson is egyaránt megható volt, amikor Apa- Fia képek láttán, éreztem csak igazán mit is jelent amikor egy Férfinak, Fia születik. A teljes boldogság, büszkeség és szeretet együttes ereje uralja az embert. Eszter itt is segített abban hogy felszabadultan érezzük magunkat, ki ki enegdve a maga görcsös elképzeléseiből.
Az itthoni környezet a lányoknak is felszabadultságot adott, talán túlságosan is:) így mindannyian boldogok voltunk amikor elkészült nehezen, de sikeresen a közös családi fotó, immárom ötöd magunkkal 🙂
Eszter és családja, egy hihetetlen egységet alkotva élnek együtt, amiből nagy erőt tud meriteni fotózásai alkalmával. Nagymultú, tapasztalt fotós, aki férjével együtt bejárt már jó pár országot, de legyenek bárhol
is, stúdióban, kastélyban, erdőben, mezőn, esetleg egy almás kertben, munkájukat a tisztaság, minőség, és a pillanat átadása az Itt és Most-ban jellemzi.
Talán életünknek is ez lenne a lényege, hogy benne legyünk az adott időben, térben, érzésben, gondolatban, ahhoz, hogy tudjunk miből meríteni a jelenben és jövőben egyaránt.
Köszönjük Nektek Eszter és Gábor!
Szeretettel:
Eszter és család apraja- nagyja