Várandósság stílusosan

Sokan bizonytalanok vagytok, hogy stúdióban vagy szabadtéren készüljön a fotósorozat. Ebben a bejegyzésben mindekettő hangulatát megmutatom. Megvan a varázsa a stúdiónak is, ami egy gyönyörű, természetes fényárban úszó kis ékszerdoboz. A kültéren viszont végtelen lehetőséget kapunk, fények, helyszinek tekintetében egyaránt…Remélem végiglapozva a képeket, könnyebb lesz a döntést meghoznotok 🙂

Enikő és Tomi életébe a jegyespár fotózásuk napján kapcsolódtam be. Kedves, igényes pár, akik mindig hatalmas lelkesedéssel és sok-sok egyedi ötlettel készülnek fel azóta is minden egyes fotózásra. Az esküvőjüket is az elegancia szőtte át, mely abszolut rájuk jellemző.

Nemrég kaptam a jó hírt, hogy egy újabb csoda küszöbén állnak. Áldott állapot. Nagyon várták már ezt az időszakot és én is izgatottan vártam a napot, amikor újra lencsevégre kaphatom őket.

Enikő saját dekort, ruhát hozott ismét. Saját elképzelését  hozta nekem, ami sokat könnyít a munkámon. Ismeri magát, tudja mi kell neki, miben érzi jól magát. Nagyon fontos tényezők a fotózás alatt. Természetesen nekem is vannak “kincseim”, kiegészítőim, de mennyivel személyesebb lesz a sorozat, ha saját stilust és elképzelést hoztok nekem.

Hamarosan bemutatom Nektek Alíz babát 🙂

 

kismamafoto 1 kismamafoto 2 kismamafoto 3 kismamafoto 4 kismamafoto 5 kismamafoto 6 kismamafoto 7 kismamafoto 8 kismamafoto 9 kismamafoto 10 kismamafoto 11 kismamafoto 12