Varázslat

Tudom, megszoktátok, hogy én irok a bejegyezéseimhez szöveget, de jelen esetben, szeretném Veletek megosztani egy kedves családom írását. Ezek gondolatok, sorok viszenek előre nap mint nap. Hálás vagyok, hogy én is adhatok:

"Varázslat – A Baby bell stúdió egyik csomagjának a neve, és valóban, átélve a fotózás örömteli perceit és utána elkészült képeket könnyes szemmel nézve, elcsodálkozom , hogy a képekkel visszarepülök a fotózás pillanataihoz és egyben megteremti a jelen pillanat kerekségét.

A Lányaimat látva  a képeken, szinte hallom ahogy kacagtak, a fülembe szuszogtak, a Férjemmel ölelkezve érzem ahogy biztonságot árasztó, meleg karjai megölelnek és védelmeznek egy életen át. 

Eszterben egy nyugalmat árasztó, kedves és kreatív fotóst, embert, édesanyát, feleséget és jóbarátot ismerhettünk meg. 

Először egy karácsonyi családi fotózás alkmával voltunk a a stúdójukban,ahol könnyed, örömteli  hangulatban telt az idő, kellemes zenével, pazar milliővel körülöttünk, amelyek méltóan megadták az ünnep meleg hangulatát. Egyszerűen csak azt veszed észre magadon és legfőképpen a Páromon, aki azelőtt egyáltalán nem támogatta maga a fotó készítést, azt ha fotózták, de itt minden megváltozott, éreztem rajta, hogy felszabadul. Eszter olyan természetesen  és szeretettel bánik az emberekkel, ami végül a fotók készítése közben egyszer csak egy varázslat által megérkezik. 

Számomra felszabadulást jelentett, hogy úgy érezhettem játszom a gyermekimmel, a Férjemet ölelem. Persze kaptunk instrukciókat is mert egy igazi , profi szakember kezei között jó lenni. A képek az akkori családi hangulatunkat adták vissza, egy felszabadult, bolodsággal és két eleven Tündérlánnyal teljes egységet.

A teljesség nem is olyan sokkal később még teljesebb  lett, kisfiúnkal együtt. Egy régi álmom vált valóra, immáron harmadjára lehettem áldott állapotban és Eszter készítette el Rólam, Rólunk a képeket. Sok terv szóba jött a beszélgetések alatt, kint a szabadban, erdőben, hegyekben, mezőn, de a 35C fokos melegben, Eszter a légkondicionált stúdiót ajánlotta fel, július végén egy szép délutánon. Biztunk benne és milyen jól tettük, csodálatos volt az a pár óra, amelyből igzán szép, tisztaságot sugárzó képek születtek. Szeretettel nézem vissza, mert olyannak látom magam terhesen , amilyennek talán még egyszer sem eddig. Szépnek, természetesnek, ragyogónak, energikus Nőnek, szerető Anyának."