fotózás stúdióban

He is just as good and sweet and

BABY BELL STÚDIÓ-FOTÓSTÚDIÓ

A Baby Bell Studio - fotóstúdió varázslatos környezetet kínál számodra. Üvegfalú napfény stúdióm olyan különleges fényeket produkál a különböző napszakokban, amelyektől a fotók teljesen új hangulatot kapnak.

Az erdő pedig csak pár perc sétára található, ahol minden évszakban mást mutat a természet magából.

Meghittség, nyugalom, béke- itt teljesen ellazulhatsz a gyönyörű erdős környezetben. Fotózásunk időtartama alatt csak Rád koncentrálok, és törekszem arra, hogy a leggyönyörűbb énedet örökítsük meg a közös alkalmon.

Újszülött,-és kisbaba fotózás

Egy új baba minden dolog kezdetét jelzi- a csodát, a reményt, és a lehetőségeket.

Nagyon szeretem a baba fotózást, hiszen megismerkedhetek a családdal és megörökíthetem új kis csodájukat.

Baba-,és kutyabarát stúdiómban minden körülmény adott, hogy a legkisebb családtagok, és a házi kedvencek is jól érezzék magát a fotózás időtartama alatt.

He is just as good and sweet and

Kismama fotózás

"Az anya a család szíve, és mosolya a szívverés." ❤- örökítsd meg életed egyik legszebb pillanatát!

A várandósság csodálatos dolog, viszont sok hölgy nem mindig érzi annak. Bár lehet, hogy Te ragyogó bőrrel, fénylő fürtökkel és a cuki baba pocakkal rendelkezel, sok kismama a duzzadt bokák, az újdonsült tigriscsíkok és a hangulatingadozások hullámvasútján kalandozik.

Akármelyik csoportba is tartozol, én segítek kibontakozni a nőiességedet és megmutatni a legszebb énedet a kismama fotózás által. Bár a terhességnek lehetnek kevésbé örömteli pillanatai is, a tested hihetetlenül gyönyörű dolgot művel.

Soha nem fogod megbánni, hogy ezt a változást kismama fotókkal dokumentálod!

Akár hiszed, akár nem- hiányozni fog a pocakod!

kismama fotók

Miért válaszd a Babybell stúdiót?

Attól a pillanattól kezdve, hogy meglátod azt a két párhuzamos vonalat a terhességi teszten, elkezdesz arról a napról álmodozni, amikor a karjaidban tarthatod majd a kisbabádat.

Eljön az az idő, amikor elkezd hiányozni a pocakod. Ahogy telnek a hónapok, és a baba elkezd kúszni, a telefonodon a kismama fotókat fogod lapozgatni, miközben szórakozottan dörzsölgeted a pocakodat.

Aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy hiányozni fog ez az áldott állapot. Az igazság az, hogy bár a várandósság sok esetben nem könnyű, mégis van benne valami varázslatos. Egy új életet növesztesz, és te vagy az egyetlen, akitől a gyermeked függ. Érzed minden csuklását, és minden rúgását. Teljesen össze vagytok kötve.

Ha egyszer már túl vagy rajta, azon kapod magad, hogy nosztalgiázol, és visszaemlékszel a babarúgásokra (és arra, hogy bűntudat nélkül ehetsz bármit, amit csak akarsz). Ezért különösen fontos, hogy megörökítsd ezeket a pillanatokat, mert nem leszel örökké várandós, és a terhességed gyorsabban elrepül, mint gondoltad volna!

A kismama fotók, amelyekre visszanézhetsz, állandó emlékeztetői lesznek annak a varázslatos időszaknak, amikor egy új élet érlelődött a pocakodban. Amikor meglátod ezeket a gyönyörű képeket magadról, mindig mosolyogni fogsz.

Miért válaszd a Babybell stúdiót?

  • Baba-, és kutyabarát, így a legkisebbeket is magaddal hozhatod a fotózásra.
  • Változó dekorációt kínálok, így visszatérő családoknak is mindig tudok újat mutatni.
  • Üvegfalú napfény stúdióban fotózunk, amelyben csodálatosak a fények.
  • Laza időbeosztást biztosítok. 2 órát szánok egy sorozatra, és hagyok időt az időpont kiosztások között, ha csúszás vagy késés van.
  • Tolerálom a késést, hiszen kisgyermekkel előfordul.
  • A stúdióm közelében van egy gyönyörű erdő, amely remek terep szabadtéri fotózásra.
  • Van idő többször is átöltözni.
  • Az “1 éves” baba fotózáshoz biztosítok kellékeket, de igény esetén a család is hozhat.