MENU

Boudoir és Aktfotó

Minden arról szól, hogy valódivá, szexivé váljunk, a nőiességet a maga csodálatosan egyedi oldaláról elkapjuk.

A Boudoir/Nude /Fashion egy egyedi-egyszeri adok-kapok élmény. Azt szeretném, hogy minden ügyfelünknek egy hihetelten napja legyen, mely után úgy érzitek, hogy csodálatos, szexik vagytok. Nagyon szerencsés vagyok, hogy megtaláltam a hivatásomat, és hogy lenyűgöző nőkkel tudom ezt megosztani.

Azt szándékozom bemutatni, hogy a szexi és sikeres nem kölcsönösen zárják ki egymást, és hogy mi nők teljes mértékben nőiesek tudunk lenni, és kell is lennünk életünk minden területén. Míg teljes mértékben el tudom fogadni a magánélet szentségét bizonyos mértékig egyszerűen nem tudok egy olyan rendszert támogatni, ahol a nőknek meg kell tagadniuk a velük született nőiességüket, hogy erkölcsös, szorgalmas, erős, intelligens versenytársaknak minősüljenek; akár a munkahelyen, a házasságukban vagy bármilyen társadalmi helyzetben.

A session 2-4 órát vesz igénybe. A kép hangulatát igyekszem hozzátok alakítani és a helyszín választás is együtt történik majd. A haj, smink és ruha kiválasztásánal tudok segítséget nyújtani hiszen egy összeszokott kis teammel dolgozom. A kis csapat tagja egy sminkes, egy fodrász és egy stylist. Természetesen ha úgy szeretnéd igénybe veheted a saját megszokott csapatod segítségét is.akt Foto

A munkám mindig szexi, de soha nem vulgáris.

Erre a témakörre egy külön weboldalt építettem:

www.lasdmagad.hu

CLOSE