Kismama fotózás

kismama fotózás

Növekvő pocakod egy új világot rejt.

Ismered, bár még sosem láttad. Öleled, bár még sosem érintetted. Érted, bár még sosem hallottad.

Érzed minden mozdulatát, óvod, véded, táplálod - mindennél jobban szereted. A várandósság minden perce különleges. Őrizd meg ezt a csodálatos időszakot képekben is!

Várakozás. Megérkezés. Egység. Összetartozás. Szövetség. Teljesség. Harmónia. Béke. Lepkeszárnyak rebbenése. Varázslat. Egy új élet kezdete – boldog várakozás, míg a felfoghatatlan valósággá válik.

Növekvő pocakod egy új világot rejt.

Kell egy hely…

Kell egy hely, ahol egy kicsit átszellemülhetsz. Ahol kismamaként ráhangolódhatsz, befelé figyelhetsz. Ahol levetkőzheted a gátlásaidat és megmutathatod legnagyobb büszkeségedet – a gömbölyödő pocakodat.

Árnyas fák ölelésében, az otthonom falához bújva a STÚDIÓM egy meghitt kuckó, ahol a várandósság csodájának perceit háborítatlanul, meghitt biztonságban örökíthetjük meg.

Érkezz a pároddal, vagy egyedül, tervezz a domborulataidat diszkréten sejtető vagy a maguk gyönyörű teljességében megmutató képeket, a stúdió meghitt hangulata segíteni fog, hogy elengedd magad. Fehér falaival, burkolatával és berendezésével tiszta vászonként ad hátteret az életed legvarázslatosabb szakaszát megőrző fotóknak.

kismama fotózás Debrecen

Másra vágysz?

Tarkabarka nyári rét? Égbetörő fatörzsek egy mesebeli erdőben?

Fényűző hotelszoba, vagy az otthonod mesélő falai?

Fotósorozatodat bárhol elkészíthetjük, hogy megmutassuk valódi egyéniségedet. Bármilyen hátteret álmodtál is meg a képeidnek, én segítek, hogy kiválasszuk az ideális helyszínt!

kismama debrecen

Mikor ? Hogyan ?

Kismamafotózásra általában a várandósság 30. és 36. hét közötti szakasza a legalkalmasabb, amikor a pocakod már látványos, de egy 2 órás fotózás még nem túl megterhelő.

Az időpontot közösen választjuk ki, csakúgy, mint a helyszínt és a kellékeket, hogy a képek igazán Rólad szóljanak, ott legyen bennük az egyéniséged, természetes szépséged.

Ha a fotózásra sminket, frizurát készíttetnél, javaslom, hogy természetes hatásút kérj, hiszen nem átalakítani akarunk, hanem kiemelni, megmutatni a nőiességedet, a szépségedet ebben a különleges időszakban.

A fotózás előtt minden kérdésedet felteheted, és tanácsaimmal szívesen segítek a kellékek, viselt ruhadarabok kiválasztásánál, esetleg sminkes, fodrász ajánlásában is.

Ha megtisztelsz a bizalmaddal, segítek, hogy a perc testet öltsön és egy díszes dobozban örökre a Tiéd legyen.