MENU

Újszülött-, baba-,családi fotózás

újszülött fotó-babafotó

Apró, puha kezek, csöpp párnás talpacskák, valószerűtlen selymesség… egy egész élet ígérete, de szinte még a két tenyeredben elfér… Amikor a csoda valósággá válik és megérkezik a Gyermeked, minden átalakul. Gyengéd ölelések óvják, könnyes mosolyok kísérik az első időket. Már nem csak egy férfi és egy nő vagytok. CSALÁD lettetek. Érzékenyek ezek a percek, törékeny a csoda, határtalan a boldogság. 

Az első napok…

Egy újszülöttnek és családjának fotózása csodaszép feladat, de egyben hatalmas kihívás is. Megóvni a percet, hogy átélhesd majd akkor is, amikor már talán magad sem hiszed, hogy milyen csöpp volt… Csendben őrizni a pillanatot, a megismételhetetlent.

Az újszülött babák fotózására legoptimálisabb időpont a születésük utáni 5. és 20. nap közötti időszak, ezért lehetőleg már a várandósság alatt felkészülünk, mindent egyeztetünk, így nem lesz min aggódnod, teljes lehet a nyugalom. A fotózásra a legalkalmasabb és legbiztonságosabb helyszín az otthonotok, a felhasznált kellékek elképzeléseitektől és persze a kicsi egyéniségétől függően sokfélék lehetnek. A legfontosabb elem azonban a nyugalom, a bensőséges hangulat és a bizalom, amivel ha megtiszteltek, észrevétlenül leszek veletek és örökítem meg az érintéseiteket, szereteteteket, a legnagyobb kincseteket.

… és az újabb csodák

Az első napok hamar elszállnak, de ahogy növekszik a gyermeked, minden percben más csodát tartogat Neked. Amikor már felemeli a fejecskéjét, amikor először nevet vissza rád, ha megcsillan az első fogacska, vagy megteszi az első lépést a világ meghódítására – szülőként ezerszer érzed majd azt, hogy most megállítanád a percet. Ha elmulasztottad az újszülött-fotózást, vagy legszívesebben minden újabb állomást dokumentálnál, jó hír, hogy fotókat bármikor készíthetünk! A képeken ott lesz nem csak a gyermeketek, de a közös boldogságotok is – a mosolyotok, büszkeség a szemetekben. A családotok. Időtlen emlékei lesznek egy elröppenő gyermekkornak.

CLOSE