Niki

Nagyon sokat számít a véleményetek. Szeretem, ha bepillanthatok a Ti világotokba, hogy mit jelent Nektek a fotózás, hogy készültök rá, hogy éreztétek magatokat nálam, velem...Hálásan köszönöm Nikinek is, hogy időt szánt arra, hogy leírja az alábbi sorokat. Ezt a bogbejegyzést az ő szavaival nyitom meg:

" Én abból a szempontból nagyon izgultam, hogy szerettem volna, ha életünknek ez a csodás szakasza meg van örökítve. Amint elkezdődött a smink és a fodrász szakasza a fotózásnak délelőtt, teljesen megnyugodtam. Tudtam, hogy innen már simán megy majd minden. A fotózás laza hangulatú volt, hoztuk azt, amilyenek vagyunk és ebben szerencsére Eszter is is mindvégig partner volt. Mindig csodás lesz visszanézni ezeket a pillanatokat!"

Nagyon szép, csinos kismama Niki, aki vállalja magát, jókedvű és nagyon nagyon életvidám teremtés 🙂 Élmény a munka Vele és a párjával, Gáborral is. Egy pár, valóban. Kívánok Nekik sok boldogságot a babaváráshoz! Remélem hamarosan lencsevégre kaphatom a kis pocaklakót is!